Informatie

ma 1 apr COLLZ

Voor wie

GZ- Haptotherapeuten die geregeld in aanraking komen met vroegkinderlijke traumatisering en de effecten daarvan in de volwassenheid. De nascholing is interessant voor wie zich wil verdiepen in de behandelingsmogelijkheden die haptotherapie biedt. Om goed te kunnen aansluiten is kennis en ervaring op het niveau van nascholing I / II is gewenst. Zie ook de literatuur in de brochure.

Docenten

Barbara van Ruitenbeek, Lidy Cornelissen, Marcel van Duursen en Myriam Hoornick. GZ- haptotherapeut en als docent verbonden aan de Academie voor Haptonomie in Doorn.  Zij hebben ieder gespecialiseerde ervaring in het werken met trauma en haptotherapie (De uiteindelijke docentenbezetting is afhankelijk van het aantal aanmeldingen).

Data
1 en 2 april 2019

Tijd
09.30 - 17.00 uur  

Kosten
 €495,- per persoon. Dit bedrag is inclusief koffie/thee en lunchbuffet

SBU
Naast de twee lesdagen dien je rekening te houden met het lezen van literatuur (circa 80 pag), het beluisteren van 2 You-Tube zendingen (in totaal 7 uur ) en het inbrengen van eigen casuïstiek. 
Zie voor verplichte literatuur de brochure

Accreditatie VVH
35 SBU

Sociale media

Aanmeldformulier

Inschrijving nascholing

'CPTSS'

Velden met een * zijn verplicht.

Dhr
Mevr

Ja
Nee
Contact


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Academie voor Haptonomie via telefoon: 0343-515178 of e-mailadres: info@haptonomie.nl.